Services

Καθαρισμός και απολύμανση αεραγωγών

Ο καθαρισμός αεραγωγών στα πλοία και στα κτήρια είναι ζωτικής σημασίας για την πρόληψη προβλημάτων υγείας. Οι αεραγωγοί των συστημάτων κλιματισμού και εξαερισμού είναι ιδανικό έδαφος παραγωγής σκόνης, μικροοργανισμών, βακτήριων, μούχλας και γύρης. Αυτοί οι ρύποι είσέρχονται στο κλίμα των εσωτερικών χώρων μέσω των αεραγωγών και μπορούν να προκαλέσουν σοβαρό κίνδυνο υγείας στο προσωπικό που εργάζεται μέσα ή τους επισκέπτες.

Καθαρισμός δικτύου κλιματισμού, αερισμού, εξαερισμού

Ο  καθαρισμός των δικτύων κλιματισμού επιτυγχάνεται με τη χρήση εξελιγμένων ρομποτικών μηχανημάτων τα οποία εισέρχονται στο εσωτερικό των αεραγωγών.  Η απολύμανση γίνεται με εκνεφωτές και με χρήση πιστοποιημένων απολυμαντικών ,φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο.

ANAX ENGINEERING

Καθαρισμός αεραγωγών κουζίνας

Η σωστη συντήρηση και καθαριότητα του απαγωγικού συστήματος κουζίνας είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορεί να κάνει ένα εστιατόριο για να μειώσει τους κινδύνους πυρκαγιάς στην εμπορική κουζίνα του. Οι εμπορικές κουζίνες διαθέτουν εξοπλισμό μαγειρέματος βαρέως τύπου ,που λειτουργεί πολλές ώρες κάθε μέρα της εβδομάδας. Οι φούσκες και οι αεραγωγοί έχουν σχεδιαστεί για να μειώνουν τους κινδύνους πυρκαγιάς αφαιρώντας ατμοσφαιρικούς ρύπους όπως σωματίδια λίπους ,θερμότητας ,καπνού και οσμές. Η αδυναμία συντήρησης της φούσκας και των αεραγωγών αυξάνει τον κίνδυνο ανεξέλεκτης πυρκαγιάς μέσα στό σύστημα.

  • Βελτιωμένος εξαερισμός

Οι κουζίνες μεγάλης παραγωγής συσσορεύουν γρήγορα λίπος ,εμποδίζοντας τους ανεμιστήρες να λειτουργούν σωστά. Οι ανεμιστήρες εργάζονται σκληρότερα ώστε να αποδόσει και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα κατανάλωση περισσότερης ηλεκτρικής ενέργειας και τελικά ζημιάς του κινητήρα

  • Πρόληψη πυρκαγιάς
  • Αποφυγή παράσιτων
  • Καλύτερη ασφαλιστική κάλυψη
  • Ελαφριά χρήση (2-6 ώρες/ημέρα) Ανά χρόνο
  • Μέτρια χρήση (6-12 ώρες/ημέρα) Ανά 6 μήνες
  • Βαριά χρήση (12-16 ώρες/ημέρα) Ανά 3 μήνες

ANAX ENGINEERING

Ο εξοπλισμός μας

Explore
Drag